RUSLAND VISUM PROFESSIONALS

     




 

Visum van 2 t/m 5 jaar


NODIG 

Bewijs van eerdere visa

Het aanvragen een visum voor meerdere inreizen (multiple entry) is alleen mogelijk als de aanvrager  2 x jaarvisa kan tonen van een eerder bezoek binnen 2 laatste jaren aan dit land. Het mag een kopie van een vorig visum zijn.

Let op dat deze artikelen van de Overeenkomst van toepassing zijn op de burgers van de volgende staten: Belgie, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italie, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenie, Slovenie, Slowakije, Spanje, Tsjechie¸ Zweden, Zwitserland en USA.

Uitnodigingen

Voor een visum kunnen wij een aantal weken van tevoren al een uitnodiging aanvragen, voordat u daadwerkelijk het paspoort met alle benodigheden aanlevert. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via info@ruslandexpert.nl

Voor het aanvragen van de uitnodiging volstaat een kopie van het paspoort. Voor het aanvragen van het visum is het originele paspoort benodigd