RUSLAND VISUM PROFESSIONALS


VISUM MET SPOED

Als u haast heeft, kunt u bij Rusland Expert gebruikmaken van onze spoedprocedure van het visum voor Rusland (toeristen visum is mogelijk op aanvraag), welke afhankelijk van uw keuze 1, 2 of 3 werkdagen duurt. Indien u een spoedaanvraag indient, wordt de levertijd gerekend vanaf de eerstvolgende werkdag nadat wij uw paspoort alsmede alle benodigde gegevens en documenten in goede orde van u hebben ontvangen. Op de dag van toekenning kunt u uw paspoort met ingeplakt visum ophalen op Schiphol of per aangetekende post of koerier naar u laten retourneren.

U kunt bij ons uw visum voor Rusland maximaal zes maanden voor vertrek aanvragen.

VISUM SPOEDKOSTEN VISUMBEMIDDELINGKOSTEN EXCL. BTWKOSTEN INCL. BTW
10 - 5wd65
45110119,45
3 wd10085185202,85
2 wd100250350402,50
1 wd100350450523,50
same day100op aavraag

Benodigdheden voor dit visum

Paspoort

Zes maanden na vervaldatum van het visum nog geldig zijn
Minstens twee lege, tegenover elkaar liggende pagina bevatten.
Vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud, graag deze volledig verwijderen voordat u de aanvraag naar ons verstuurd

Pasfoto

De kleurenpasfoto moet recent en goedgelijkend zijn, een egale witte achtergrond hebben en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit. De afmeting moet 35mm bij 45mm zijn en een recht vooraanzicht van de aanvrager hebben (zijaanzicht in enige vorm wordt niet geaccepteerd).

Verzekering bewijs

Op naam staan van de reiziger. Een verzekering op bedrijfsnaam wordt niet geaccepteerd.Vermelden dat de reiziger een verzekering heeft met wereldwijde dekking of dekking in Rusland.De data vermelden die in de uitnodiging staan en verklaren dat de verzekering geldig is gedurende die periode.

Uitnodiging

Voor zakelijke : een uitnodigingsbrief van het Russische bedrijf waar de reiziger op bezoek gaat

Voor toesristen : een toeristische uitnodiging en voucher


Spoed jaarvisum met uitnodigingsbrief van het Russische bedrijf nodig? Neem contact met ons op! Tel : 070 345 29 00


RUSLAND VISUM PROFESSIONALS

 

Visum van 2 t/m 5 jaar


NODIG 

Bewijs van eerdere visa

Het aanvragen een visum voor meerdere inreizen (multiple entry) is alleen mogelijk als de aanvrager  2 x jaarvisa kan tonen van een eerder bezoek binnen 2 laatste jaren aan dit land. Het mag een kopie van een vorig visum zijn.

Let op dat deze artikelen van de Overeenkomst van toepassing zijn op de burgers van de volgende staten: Belgie, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Italie, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenie, Slovenie, Slowakije, Spanje, Tsjechie¸ Zweden, Zwitserland en USA.

Uitnodigingen

Voor een visum kunnen wij een aantal weken van tevoren al een uitnodiging aanvragen, voordat u daadwerkelijk het paspoort met alle benodigheden aanlevert. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via info@ruslandexpert.nl

Voor het aanvragen van de uitnodiging volstaat een kopie van het paspoort. Voor het aanvragen van het visum is het originele paspoort benodigd