RUSLAND VISUM PROFESSIONALS

     
 

Paspoort

Het paspoort moet:

Zes maanden na vervaldatum van het visum nog geldig zijn
Minstens twee lege, tegenover elkaar liggende pagina bevatten.
Vrij zijn van hoesjes, omslagen en losse inhoud, graag deze volledig verwijderen voordat u de aanvraag naar ons verstuurd.

Pasfoto

De kleurenpasfoto moet recent en goedgelijkend zijn, een egale witte achtergrond hebben en zijn afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit. De afmeting moet 35mm bij 45mm zijn en een recht vooraanzicht van de aanvrager hebben (zijaanzicht in enige vorm wordt niet geaccepteerd).

Verzekering bewijs

Op naam staan van de reiziger. Een verzekering op bedrijfsnaam wordt niet geaccepteerd.
Vermelden dat de reiziger een verzekering heeft met wereldwijde dekking of dekking in Rusland.
De data vermelden die in de uitnodiging staan en verklaren dat de verzekering geldig is gedurende die periode.
Een brief van de verzekeringsmaatschappij, pasjes of kopieën van pasjes worden niet geaccepteerd.

Uitnodiging

Een uitnodigingsbrief van het Russische bedrijf waar de reiziger op bezoek gaat.


Visumaanvraagformulier

Let op! Vanaf 13.01.2014 dient u een online visumaanvraagformulier in te vullen om een visum te kunnen aanvragen (website http://visa.kdmid.ru). Aanvraagformulieren ingevuld met een pen worden niet geaccepteerd.

Hier krijgt u een Application ID, daarbij moet u een wachtwoord aanmaken voordat u het formulier kunt invullen. Noteer deze gegevens goed, want alleen hiermee kan het formulier later nog bewerkt of opnieuw geprint worden. Deze inloggegevens blijven geldig voor 30 dagen, daarna worden ze uit het systeem gehaald. 

LET OP! Bij de laatste vraag op het aanvraagformulier wordt er gevraagd wat de 'destination' is van uw visumaanvraag. Kies altijd 'Visa Application Center VFS (Hague)'. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het aanvraagformulier voor u invullen.

Multiple is alleen mogelijk op deze manier indien u de afgelopen 12 maanden minimaal een keer in Rusland bent geweest ( het maakt niet uit van type visum ). Er dient dan ook een goede kopie van het laatste gebruikte visum bij de aanvraag gevoegd te worden.